På gång |

På gång

  • NYHET!
    Vårens danskurs är öppen för DROP IN -platser!
    Drop in kostar 200 kr/danstillfälle (söndagar kl. 14.00, dock ej 1/4, ej 8/4)
    Endast swish 123 368 09 56. Man får gärna maila mig innan, men det går också bra att "dropa in" 10-15 minuter innan dansstart. Mer info om danskursen hittar du under fliken "Kurs 2018" samt på sociala medier Djamni Dans (FB) och @djamni (Instagram).
  • Jag har fått in önskemål om barndans. Har du och ditt barn intresse för detta, maila mig gärna det samt ålder på ditt barn så jag har lite bakgrund inför eventuell barndans i framtiden. Tack!

  • Vill du boka enstaka tillfälle för till exempel din arbetsplats, som överraskning på din väns födelsedag, för skolans barn eller på möhippan, så är du varmt välkommen att mejla mig för bokningsförfrågan! Jag skräddarsyr den dans eller träning som ni önskar för just ert tillfälle! Välkommen att maila mig på [javascript protected email address]

DjamNi kan bland annat erbjuda:
Traditionell Västafrikansk dans
LatinDance (latinamerikanska rytmer)
Bollywood (indiskinspirerad dans)
TribalAfro / Afrobeat (blandade afrodansstilar)
Core och funktionell träning

NYHETER:
Yoga/YogaFlow; en fysisk, dynamisk och flödande yogaform.

MammaPilates; en mammamage-kurs som hjälper dig att komma igång efter graviditet. Belastningen ökas stegvis och är anpassad till den nyförlösta kroppen. Träningsformen är också utmärkt för dig som inte nyss fött barn, men som behöver stabilisera kroppen och stärka upp bål och bäckenbottenmuskulatur.

Mer information om träningsformer under fliken "Dans- och träningsformer".

/11822019_10153037535721398_1871821373_o.jpg  

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)