Event och historia

DjamNi har sedan 2011 haft nöjet att få dela dans och träning med många människor i olika miljöer och på olika sätt, allt från återkommande terminskurser med härliga deltagare, dansundervisning med ungdomar på skola, friskvårdsdagar och evenemang på privata företag, hälsodagar inom kommunen och inspirationsdagar på träningsanläggningar, dans på fester, möhippor och födelsedagsevent för privatpersoner.

DjamNi har också uppträtt på kulturdagar och områdesdagar samt även i Kungsträdgården i Stockholm under festivaltillfälle. På dansuppvisningar deltar kursdeltagare som vill dela med sig av steg och dans som de lärt sig under terminen. Se i Fotogalleriet för några av dessa härliga tillfällen!

Några av DjamNi´s stora och återkommande kunder är bland annat Eskilstuna Kommuns olika enheter samt skolor, EKAF, Kooperativet EMIL, Näshulta gymnastik- och idrottsförening, Eskilstuna Kommunfastigheter, Torshälla Fastigheter och Hyresgästföreningen Region Mitt. Här har man valt att satsa på friskvård för sina anställda och kunder samt att plocka in dansen som en bro till mångfald och kulturellt utbyte!

DjamNi samarbetar gärna med andra rörelser, organisationer, företag och föreningar, så ni är varmt välkomna att höra av er för frågor och mer information på [javascript protected email address]

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)